2 nederlandse zangeressen - Archief

zaterdag 9 oktober - 00:00 uur tot 00:00 uur

’’Meike Veenhoven, Meike schrijft liedjes onder de titel van: Weemoed en andere gevoeligheden. Van achter de piano bezingt Meike dit alles met een lichtvoetige melancholie.

Sinds haar debuut cd in 2008 verscheen is Meike te zien in kleine theaters en op literaire podia. Haar nummers waren te horen op radio 2 in het programma ’De Sandwich van Jacques Klöters en Andermans Veren van Kick van der Veer’.

Claudia de Breij schreef over haar: “Zuiver, dat is het werk van Meike Veenhoven. Haar teksten, haar zang én haar performance zijn helder, integer en loepzuiver. Zonder hijgerig hedendaags te willen zijn maakt ze tijdloze liedjes. Recht uit het hart, via de zolderkamer, zo naar haar publiek. Prachtig.”

zie ook:  www.meikeveenhoven.nl

Bo Terry, heeft haar roots aan de Zaanse wateren maar woont momenteel in Amsterdam. Samen met bassist Jacky van Tongeren, haar partner in crime, zingt ze over het leven in die stad en eigenlijk altijd over liefde. Over de ‘Liefde In De Zon’ bijvoorbeeld. Ze bracht juni 2010 samen met Jacky haar eerste EP uit, getiteld ’kijk maar niet naar wat je ziet.’. Verder speelt ze piano en saxofoon en is ze hiermee te horen op o.a. opnamen van Renny Field en Randolph le Clercq.”

zie ook: www.myspace.com/anotherbo

zaterdag 9 oktober - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Meike Veenhoven
Meike Veenhoven
Bo Terry
Bo Terry