Chris Chameleon - Archief

zondag 16 juni - 00:00 uur tot 00:00 uur

*** Let op! Het optreden van Chris Chameleon zal niet zoals eerder aangegeven op zaterdag 15, maar op zondagmiddag 16 juni plaats vinden.

Aanvang 12.00 uur. Entree €15.- Elke tweede kaart €10.-***

 

Chris Chameleon behoeft nauwelijks een introductie. Hij is waarschijnlijk één van Zuid-Afrika’s meest veelzijdige en gelauwerde artiesten, die zichzelf heeft onderscheiden in diverse genres: rock, punk, klassieke muziek en folk. Zijn stembereik van vier octaven is ongekend. Voeg daar zijn acteerkwaliteiten aan toe en het is duidelijk: deze man is geboren om te vermaken. Hij denkt niet in conventies of stereotypen. Een optreden van Chris is een magische reis, waarin de bezoeker lacht, huilt, denkt en zich verwondert, vaak zelfs op hetzelfde moment.

Chris beschikt over een repertoire van ruim 30 jaar en 300 liedjes en biedt iedereen, van jong tot oud, wel iets dat aanspreekt: van zijn bekende hits tot de meer obscure, mooie verrassingen. Zijn zomertour is een compilatie van drie decennia kleinkunst van wereldformaat.

Chris Chameleon schreef twee albums geïnspireerd door de poëzie van Ingrid Jonker. Hij ontving een South African Music Awards voor Kyk hoe lyk ons nou (2010) en voor 7e hemel (2007). In 2007 ontving hij de Medal of Honour van de South African Acdemy of Science and Art voor zijn bijdrage aan de Afrikaanse muziek.

zondag 16 juni - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Chris Chameleon
Chris Chameleon