Denise Jannah - Archief

zondag 12 mei - 00:00 uur tot 00:00 uur

met combo olv Koos Wiltenburg

Denise Jannah is een zangeres en zangpedagoge. Zij verruilde ooit haar studie rechten voor het conservatorium. Dat bleek een wijze beslissing. In 1991 bracht ze haar debuutalbum uit en stond datzelfde jaar op het North Sea Jazz Festival. In 1993 kreeg ze een Edison voor haar tweede plaat. In 1995 werd Jannah, als enige Nederlander ooit, getekend bij het prestigieuze Amerikaanse jazzlabel ‘Blue Note’.

Onder dit label bracht Jannah drie albums uit met lovende internationale recensies als gevolg.  ‘Denise Jannah is simpelweg een van de beste jazzvocalisten van de afgelopen 25 jaar’, schrijft de toonaangevende jazzcriticus Gary Giddins van Village Voice. Het Amerikaanse tijdschrift The Music Advocate schreef over haar: ‘This woman can make you dream, cry, and fall in love. What more could you desire…’

Denise 
Jannah treedt over
de hele wereld op, geeft les op conservatoria en is als ‘vocal director’ bij vele projecten betrokken. Zij heeft onder andere zeven keer op het podium gestaan van het North Sea Jazz Festival en won verschillende prijzen, waaronder twee Edisons en de Meer Jazz Prijs.

En nu op zondagmiddag in de School van Frieswijk met een combo onder leiding van Koos Wiltenburg. Dit wilt u toch niet missen?

zondag 12 mei - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Denise Jannah
Denise Jannah