Eline Bergmann en Sonja Volten - Archief

zondag 9 december - 12:00 uur tot 13:00 uur

Kerstconcert voor piano en sopraan

Sonja Volten (sopraan) en Eline Bergmann (pianiste) kennen elkaar al jaren. Beiden musiceren op internationaal niveau – het is dan ook een voorrecht dat ze bij ons komen spelen. En een kans voor u, om deze twee topmusici van dichtbij in een klaslokaal te mogen beluisteren.

Met groot enthousiasme hebben ze een programma samengesteld getiteld Sole e Amore. Dit programma is Europees getint en bevat liederen uit o.a. Italië, Frankrijk en Duitsland geïnspireerd op de zon en de liefde. ‘Sole e Amore’ verwijst naar een aria van Puccini. Inmiddels is dit programma door heel Nederland veelvuldig uitgevoerd. Ook is het opgevoerd in de Stadsschouwburg Amsterdam en bij het Festival dellemusiche in Toscane. 

Sonja en Eline hebben naast dit alles een Kerstprogramma getiteld Natale e Amore, waarvan vorig jaar met Kerstmis een deel werd uitgezonden op NPO Radio 4. Ze worden geprezen om hun muzikaliteit en bijzonder gevoel voor klankkleur. Bij dit alles voelen ze zich nog niets te goed om het concert af te ronden in samenzang met het publiek! 

Ze zullen werken uitvoeren van o.a. Puccini, Bizet, Adam en Chopin. Onder voorbehoud, want het definitieve programma wordt pas in de laatste weken vastgesteld. U gaat hoe dan ook luisteren naar een prachtige combinatie van liederen en pianowerken – een middag waarmee de dagen voor Kerstmis op gepaste wijze ingeluid wordt. 

Al nieuwsgierig geworden?
Kijk dan op de site van Sonja, of die van Eline.

zondag 9 december - 12:00 uur tot 13:00 uur

€ 15,00 inclusief koffie/thee

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Sonja Volten, sopraan
Sonja Volten, sopraan
Sonja Volten als zichzelf
Sonja Volten als zichzelf
Eline Bergmann
Eline Bergmann
Eline Bergmann, pianiste
Eline Bergmann, pianiste