Générations - Archief

zondag 19 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

Anouk en Fréderic Dorfmann

Met hun programma

« Générations »

In dit programma laten vader Frédéric en dochter Anouk Dorfmann “oud” en “nieuw” elkaar afwisselen. Humor en dramatiek spelen hierbij een belangrijke rol. Veel verschillende, bekende en minder bekende Franstalige chansons en eigen composities komen aan bod…

In 2005 hebben Anouk en Frédéric aan de finale van het Concours de la Chanson Française deelgenomen, dat jaarlijks door de Alliance Française des Pays-Bas in de Kleine Komedie te Amsterdam wordt georganiseerd.

In 2006 heeft Anouk, begeleid door pianist Martijn Bos, bij hetzelfde Concours de la Chanson zowel de publieksprijs als de juryprijs gewonnen, wat voorheen alleen Wende Snijders gelukt was…. Enkele weken later kreeg Anouk tijdens het Internationale Chansonfestival te Plovdiv (Bulgarije) een zeer verdiende derde plaats. Vader Frédéric won in 1998 daar al eerder de publieksprijs.

Doordat de chansons in het Nederlands worden ingeleid, is het programma “Générations” voor iedereen toegankelijk.

Je hoeft de Franse taal dus niet machtig te zijn om van “Anouk en Frédéric” en hun programma “Générations” te genieten.

 Met dit programma wordt de tentoonstelling geopend van schilderijen van Monique Michel. Het werk van deze , evenals de familie Dorfmann, uit Frankrijk afkomstige kunstenares is tot 15 mei op afspraak te bezichtigen.

Organisatie in samenwerking met de Alliance Francaise, afdeling Deventer

zondag 19 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Anouk en Fréderic Drorfmann
Anouk en Fréderic Drorfmann