Gery Groot Zwaaftink – Waarom Atlas zo krom loopt - Archief

zondag 17 april - 12:00 uur tot 00:00 uur

Verhalenverteller

Atlas is een figuur uit de Griekse mythologie. Hij had gevochten tegen de goden; voor straf moest hij de wereld op zijn rug dragen.

Als centrum van de wereld – vanuit het eigen perspectief – draagt iedereen de wereld op zijn rug. Ook de verteller. In deze voorstelling gaat Gery Groot Zwaaftink in gesprek met de goden en met zijn publiek. Over tijd, opvoeding en de natuur in ons en om ons heen. Hij doet dat in de vorm van verhalen (De bomenplanter, De spiegelkerk, Verdriet en hoop) en liedjes (Het water, Zwervers in de nacht, Veroordeel mij niet, De gek en de toerist).

Gery Groot Zwaaftink is troubadour en verhalenverteller. Al eerder trad  hij met veel succes bij ons op. Zijn publiek wordt meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades.Met een paar eenvoudige rekwisieten en zijn stem ‘schildert’ hij het decor waarin het verhaal speelt. Hij laat jong en oud intens genieten van verhalen die ontroerend, humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn. Hij is benieuwd naar uw reactie tijdens of na de voorstelling.

 

 

zondag 17 april - 12:00 uur tot 00:00 uur

€ 15 inclusief koffie/thee

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Gery Groot Zwaaftink
Gery Groot Zwaaftink
Atlas op Koninklijk paleis Amsterdam
Atlas op Koninklijk paleis Amsterdam