Izaline Calister - Archief

zondag 13 september - 15:00 uur tot 16:30 uur

Heerlijk nazomermiddagconcert - in de tuin!

Dit concert is ivm de coronacrisis verschoven naar 13 september. Had je al een kaartje gekocht? Dat blijft uiteraard geldig, welkom! Deze voorstelling gaat plaatsvinden in onze tuin. Daar kunnen heel veel mensen in, op anderhalve meter van elkaar. Je mag je eigen stoel meenemen. (Hoeft niet).


Een Brazilaans liedprogramma

Een Braziliaans programma, met liedjes van de componist Carlos Antonio ‘Tom’ Jobim. Hij schreef de bekende nummers Girl from Ipanema, Corcovado, Desafinade en ga zo maar duizend liedjes door. (Echt waar).

Izaline Calister is een zangeres die deze nummers leven inblaast op haar eigen intense, loepzuivere manier. Ze won een Edison in 2009 en heeft als singer-songwriter de afgelopen zestien jaar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. De nummers Wow’i Kariño, Kanta Hélele, Sa Sa Na Awasa en meer recentelijk Bendisiona leverden de Antilliaanse zangeres in het Caribische gebied nummer 1 – hits op. Haar studioalbums Soño di un Muhé, Mariposa, Krioyo, Kanta Hélele, Speransa en Kandela zijn wereldwijd uitgebracht.

De muziek van Izaline is een mooi samengaan van de traditionele muziek van haar geboorte-eiland Curaçao en vocale jazz. Ze trad op in Europa, Indonesië, USA en Zuid-Amerika en speelde op festivals in binnen- en buitenland zoals Cape Town Jazz Festival, Rome Jazz Festival, Cervantino Festival Mexico, Sofia en het North Sea Jazz Festival en vele andere grote evenementen.

Ze is gewend om in de School van Frieswijk voor een volle zaal te staan, dus we zien uit naar haar komst! Ze wordt begeleid door Martin Gort (percussie), Thomas Zoetelief (gitaar) en Koos Wiltenburg (basgitaar).

Bestel hier je kaarten

zondag 13 september - 15:00 uur tot 16:30 uur

€ 15,50

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115