Jessica Kilroy & Martin van de Vrugt en Jan van Kessel - Archief

zaterdag 16 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

Na de indrukwekkende samenwerking van Jessica Kilroy & Martin van de Vrugt in het voorjaar van 2010 zullen zij op zaterdag 16 april 2011 opnieuw samen te zien zijn in de School van Frieswijk. Op deze avond zal ook Deventer schrijver Jan van Kessel voordragen uit eigen werk.

Jessica Kilroy (VS) maakt meer dan folk, blues, country en americana. Ze heeft een eigen stemgeluid en stijl die verschillende grenzen overschrijdt. Toen zij 13 jaar oud was, pakte zij voor het eerst een gitaar op… om deze vervolgens nooit meer opzij te leggen.

Martin van de Vrugt (NL) begon als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten. Hij schrijft en speelt zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op de akoestische gitaar, banjo, mandoline en harmonica. Hij laat zich onder andere inspireren door Boudewijn de Groot, Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young, maar ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues. Zijn liedjes zijn niet onder een noemer te vangen en spreken een groot en divers publiek aan.

De schrijver Jan van Kessel schrijft al sinds hij schrijven kan. Als kind vertrouwde hij zijn fantasiewereld aan het papier toe. Daarna noteerde hij als volwassene wat hij in de wereld zag en deed er feitelijk verslag van. In oktober 2010 is zijn eerste roman verschenen: Zoals de kraai vliegt. In 2006 schreef hij reisverhalen onder de titel Kijken met je hart. Uit beide werken zal hij op deze avond voordragen.

zaterdag 16 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Jessica Kilroy & Martin van de Vrugt
Jessica Kilroy & Martin van de Vrugt