Leo Fijen - Archief

zondag 8 maart - 15:00 uur tot 16:30 uur

Lezing

Een lezing over ‘loslaten’

‘Naarmate het leven vordert, besef je dat je steeds meer moet loslaten. Maar als je de reis van je hoofd naar je hart durft te maken, krijg je er ook veel voor terug. Je groeit in innerlijke vrijheid en je wordt steeds meer zoals je bedoeld bent.’

Een lezing over het grote loslaten in het leven. Leo Fijen is historicus en werkt als journalist en televisiemaker. Voor de KRO maakte hij Kruispunt en presenteerde hij de talkshow Schaduw van het Nieuws, waarin hij met mensen sprak die het nieuws aan den lijve hadden ondervonden. Naast deze en vele, vele andere programma’s, maakte hij de bekende Kloosterserie, waarin hij kloostergemeenschappen in Nederland, België en daarbuiten bezoekt en portretteert. Vanaf 1992 was hij hoodredacteur journalistiek en levensbeschouwing van KRO-NCRV, vanaf juli 2019 wordt hij eindverantwoordelijk. Sinds 2016 is hij directeur van uitgeverij Adveniat.

Leo schreef of werkte mee aan tientallen boeken. Een aantal daarvan neemt hij mee naar de lezing en zal na afloop te koop zijn. Natuurlijk is hij bereid te signeren en is hij beschikbaar voor een praatje.

Reserveer tijdig voor deze lezing!

Bestel hier je kaarten

zondag 8 maart - 15:00 uur tot 16:30 uur

€ 7,50

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115