Margriet Storm en Martijn Jager - Archief

woensdag 1 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

"Kommer en Kwel"

“Kommer en Kwel”

Een winter-dip in deze barre tijden van kou en crisis?

Deel uw smart met

Margriet Storm en Martijn Jager

Gezongen (Margriet Storm) en gespeeld op de piano (Martijn Jager) brengen ze veel ellende ten gehore in zeven verschillende stijlen. Zo kan er bijv. na een aria een blues volgen en dan weer eens een smartlap. Kortom: een smeuïg geheel, van dramatisch tot lichtvoetig.

http://home.hetnet.nl/~gmjager/

Margriet Storm heeft solozang gestudeerd bij Grethe de Vink aan het Noord Nederlands Conservatorium. Ze studeerde in 1983 af en volgde masterclasses bij Ruud van der Meer en Meinhard Kraak. Margriet is zangpedagoge en stemcoach.

Ze geeft zang- en stemlessen, zowel individueel als in cursusvorm en werkt als solist.

Martijn Jager heeft piano gestudeerd eveneeens aan het Noord Nederlands conservatorium, bij Rob van Deinse. In 1991 studeerde hij af als uitvoerend musicus. Zijn inkomen verdient hij dan ook “spelenderwijs” als repetitor en begeleider van koren en solisten, en met Ensemble Barcarolle en het klassieke pianotrio “Mon Coeur”.

Met dit optreden wordt de tentoonstelling geopend van het werk van

Frans Kwakkenbos.

Deze premiere-expositie omvat houtdrukken in diverse formaten; o.a. de werken: “Hommage aan Henri” geïnspireerd op het werk “De dans” van Matisse en “Kunst voor onder de bank” als reactie op het fenomeen kunst als meubilair.

woensdag 1 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Kommer en kwel
Kommer en kwel