MOAT 4 - Archief

zaterdag 8 november - 00:00 uur tot 00:00 uur

MOAT 4 is een ontmoeting tussen drie singer/songwriters en een dichter.

Zaterdagavond 8 november speelt de groep MOAT 4 in de School van Frieswijk

MOAT 4 is een ontmoeting tussen drie singer/songwriters en een dichter. De musici hebben ieder hun eigen verleden met een eigen repertoire. Dit zullen ze dan ook individueel ten gehore brengen, aaneengeregen door de presentatie van de dichter, die natuurlijk van de gelegenheid gebruik zal maken om tevens zijn gedichten ten gehore te brengen.

De groepsleden zijn:

– Johannes Bodingius (singer/songwriter)

Johannes Bodingius smelt verschillende invloeden variërend van jazz, blues en folk tot rock samen tot een heerlijke singer/songwritermix. Combineer dit met zijn typerende stemgeluid en je hebt een artiest waar menigeen “U” tegen zegt. Slechts begeleidt door een gitaar geeft hij zijn visitekaartje af. Rock, Romantiek en Pakkende songs is wat het publiek kan verwachten van deze Enschedese songwriter.

– Henk Lammers (singer/songwriter)

Henk Lammers was -volgens zijn ouders – in de wieg gelegd voor dichter.

In de 80-er en 90er jaren reisde hij de wereld rond als liftende gids, zijn geld verdienend met zijn stem en zijn gitaar. Later reed hij in zijn “Babanabus”, die je soms nog wel eens her en der tegen kan komen. Zij eerste cd heette daarom, toepasselijk: Vagabond. In 2001 won Henk de eerste prijs in de Overijsselse Singer-songwriters Contest.

– Eduard Milacic (singer/songwriter)

Eduard Milacic is de zanger, gitarist, mondharmonicablazer, liedjesschrijver, tekstschrijver en frontman van de band Dark Roasted Chicken Skin. Daarnaast verzorgd hij regelmatig een optreden als singer/songwriter.

– Reinier de Rooie (dichter)

Reinier de Rooie is al sinds 1987 met de poëzie in de weer. Hij schreef meerdere bundels en publiceerde in allerhande literaire tijdschriften. Zijn stijl wordt wel omschreven als ‘introvert realisme’. Meerdere optredens, o.a. in het poetryslam circuit, staan op zijn conto. Daarnaast is hij actief als organisator van literair/muzikale avonden en festivals, m.n. in Hengelo (O).

zaterdag 8 november - 00:00 uur tot 00:00 uur

MOAT 4 - Henk Lammers, Eduard Malcic, Johannes Bodingius, Reinier de Rooie
MOAT 4 - Henk Lammers, Eduard Malcic, Johannes Bodingius, Reinier de Rooie