MONG – verteltheater - Archief

zondag 16 oktober - 00:00 uur tot 00:00 uur

Mong leefde in de dertiende eeuw. Hij was een tijdgenoot en geestverwant van Rumi, filosoof en mysticus. Mong verliest als kind zijn ouders en besluit na een bijna-dood-ervaring op reis te gaan over de Zijderoute. Die reizen zijn zwaar en vol ontberingen. Maar het verhaal gaat niet zozeer over die ontberingen. De ontwikkeling van Mong staat centraal, net als die van Nur, de vrouw in het verhaal. Nur weeft een rode draad tussen haar drie ontmoetingen met Mong. Ervaringen en levenslessen van Mong zijn door Ilse Roelofsen bewerkt tot een verteltheater voorstelling van ongeveer 60 minuten. Samen met verhalenverteller Loek Boer verzorgt zij deze voorstelling. De verhalen en dialogen zijn schijnbaar eenvoudig en met diepgang voor wie ze binnen laat komen.

Ilse Roelofsen heeft een onderwijs-, theaterschool- en yogaopleiding gevolgd. Daarnaast volgde zij diverse bijscholingen op het gebied van theater en communicatie. Al haar ervaringen combineert zij in Theater Aan De Lijn. Hier maakt zij met name producten op maat waarbij inhoud en humor in balans zijn.

Verhalenverteller Loek Boer vertelt verhalen omdat wij niet zonder kunnen. Mensen leven in en van verhalen. Als verhalenverteller wilt hij zijn luisteraars meenemen naar een andere wereld en zo een brug te slaan tussen daar en toen en hier en nu

zondag 16 oktober - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Ilse Roelofsen en Loek Boer
Ilse Roelofsen en Loek Boer