Rosa Sky - Archief

zaterdag 18 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

Rosa Sky speelt een akoestische cross-over van pop,folk, jazzy-blues en country. Drie gitaristen en een gloedvolle zangeres spelen eigen songs die variëren van grote breekbaarheid tot soms rauwe uitschieters. Hun podiumdebuut dit voorjaar is zeer goed ontvangen door publiek en critici. Rosa Sky is: Nicole Schouten (zang), Ben Jasink (gitaar), Henk Mellema (akoestische bas) en Rene Holthuis (lapsteel).

In een jaar tijd is er door Nicole en Ben een repertoire opgebouwd van eigen en oorspronkelijk werk. Liedjes met kop en staart, met een snik en een knipoog, semi-akoestische, voor een luisterend oor.

De muzikanten van Rosa Sky komen van oorsprong uit de verschillende punk, rock en new wave achtergronden. Nicole Schouten heeft haar zang- en performancesporen verdiend met onder andere de in de jaren ’80 succesvolle new wave formatie Pee Dee en als muzikale verhalenvertelster en tekstdichter. De zeer ervaren muzikanten Ben Jasink, Henk Mellema en Rene Holthuis zijn ook geen onbekenden in de Zwolse muziekscene – zij speelden in verschillende samenstellingen in vele bands.

zaterdag 18 april - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Rosa Sky
Rosa Sky