Ruben Tekelenburg en Eva Wilgers - Archief

zondag 19 januari - 00:00 uur tot 00:00 uur

Ruben Tekelenburg en Eva Wilgers brengen in de School van Frieswijk samen een gevarieerd programma met muziek uit diverse stijlen.

Eva en Ruben hebben elkaar leren kennen op de muziekschool in Deventer, waar ze samen met dwarsfluitiste Lotte Wieffer een vast ensemble vormden: Trio Cantares. Dit ensemble bestaat nog steeds. Lotte is helaas verhinderd, maar Eva en Ruben laten je graag horen hoe leuk het is om samen muziek te maken!

Ruben Tekelenburg is een 22-jarige pianist, afkomstig uit Voorst. Ruben gaf in 2006 zijn eerste eigen concert en won in dat jaar tevens de Gulden Jeugd Keper: een aanmoedigingsprijs voor aanstormend jong talent in de gemeente. Ook behaalde hij prijzen bij onder andere het JMCO (tweede prijs met ensemble) en het Prinses Christina Concours (tweede prijs regionale finale en eervolle vermelding bij landelijke halve finale).

De 22-jarige Eva Wilgers begon op achtjarige leeftijd met klarinet spelen bij de plaatselijke harmonie. In 6VWO besloot ze de vooropleiding op het conservatorium in Zwolle te gaan volgen bij Oscar Ramspek. In de vier jaar dat Eva aan het conservatorium studeerde kreeg ze onder andere masterclasses van Arno Piters, Michael Collins en Walter Boeykens. Daarnaast nam ze deel aan verschillende projecten en speelde ze in diverse ensembles en orkesten waarmee ze op tournee ging naar onder andere Marokko en Duitsland.

zondag 19 januari - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Ruben Tekelenburg en Eva Wilgers
Ruben Tekelenburg en Eva Wilgers