Transcendente Diepte Meditatie - Archief

maandag 20 juni - 00:00 uur tot 00:00 uur

Transcendente Diepte Meditatie (TDM)
TDM is een moeiteloze ontspanningsmethode om het denken tot rust te brengen en innerlijke stilte te ervaren. Het resultaat is een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. Vermoeidheid en (diepliggende) stress worden opgeruimd en energie neemt toe.

Ontdek de rust in jezelf.
De voordelen van transcendent mediteren zijn in talloze wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. TDM verbetert de mentale en fysieke gezondheid. Het zorgt o.a. voor een helder denkvermogen, psychische stabiliteit en minder gezondheidsklachten. Ook helpt TDM om klachten als slapeloosheid, hoge bloeddruk en een burn-out te voorkomen en op te lossen. De ervaring leert dat mensen die regelmatig TDM beoefenen meer geluk en vervulling in hun leven vinden.

TDM: mediteren is makkelijk
TDM is aangenaam om te doen (zittend in een stoel) en vergt geen concentratie. Iedereen kan het leren! De techniek staat los van goeroes of religie. Tijdens de TDM-basiscursus leert u in vijf sessies de eenvoudige meditatietechniek. Na de cursus kunt u de meditatietechniek zelfstandig thuis toepassen.

De cursus is gestart op 27 juni en kost €275,- of €200,- voor studenten en wordt verzorgd door Martijn de Kreek. Hij is als TDM-leraar aangesloten bij de beroepsvereniging TDM Nederland.

maandag 20 juni - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115