UITfestival - Archief

zondag 15 september - 00:00 uur tot 00:00 uur

De Kleine Podia Salland openen zondag 15 september gezamenlijk het theaterseizoen met een UITfestival op het landgoed bij Culture Club De Haere in Olst.

In de tuin zullen diverse optredens te zien zijn van artiesten die het komend seizoen op de verschillende Sallandse podia te zien zijn. Het publiek kan genieten van optredens van cabaretier Pepijn Schooneveld, a capella-groep Blent, interactieve columnist Ronald Kamps, klassiek pianist Jaap Eilander, de straatopera Molen, Wind en Water, Mannen van Lood, André Manuel, Rumor Has It (winnaar van de talentenjacht Salland’s Got talent), Femke Teussink, harpiste Iris Kroes (foto), cabaretiers Pieter Jouke en Janneke Jager en Trio Elleniah. Het Theaterschip verzorgt een afzonderlijk programma voor de jeugd.

Het UITfestival duurt van 14.00 uur tot 18.00 uur. De toegang is gratis. Bezoekers zijn vrij om een picknickkleedje of tuinstoel mee te nemen, maar er zijn ook banken en statafels op het terrein aanwezig.

De Kleine Podia Salland bestaan uit School van Frieswijk, Theater Podium Heino, HOFtheater Raalte, Stichting De Verrassing Holten,Cultuurhuus Braakhekke Bathmen, huiskamerpodium Klein Koninkrijk Olst, Theaters Olst Wijhe en Nicolaasconcerten Wesepe.

Culture Club de Haere is gelegen aan de Haereweg 4 in Olst. Surf voor meer informatie als de bliksem naar de site, stuur een mail of bel 0570-591500

zondag 15 september - 00:00 uur tot 00:00 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Iris Kroes
Iris Kroes