Joris Linssen en Caramba - Op komst

zaterdag 4 juli - 15:00 uur tot 16:30 uur

Mexicaans gepeperd feestje

WE ZOEKEN NAAR EEN NIEUWE DATUM VOOR DEZE VOORSTELLING

Joris Linssen, bij velen bekend als de man van Hello, goodbye’, kan meer dan televisie maken. Hij bewerkt met zijn band Caramba Mexicaanse muziek tot Nederlandstalige liedjes. En met een lekkere show trekken de mannen langs Nederlandse theaters en spelen ze muziek die henzelf raakt. Al bijna twintig jaar.

‘Het gaat over geraakt worden’, zegt Joris. ‘Of het nu om mijn televisie-interviews op Schiphol gaat of over de concerten met mijn band, telkens probeer ik mensen te raken en op mijn beurt zelf geraakt te worden. In feite is dat waar we allemaal naar op zoek zijn, toch: geraakt worden, voelen dat je leeft, echt in contact komen met anderen? Mijn twee wereldbanen, tv-presentator en zanger, komen steeds meer in elkaars verlengde te liggen. Het gaat bij allebei om emoties, om gevoel. De gesprekken die ik voer voor tv geven mij inspiratie voor nieuwe liedteksten. En in een theater is het heerlijk om echt contact te maken met de mensen in de zaal.’

Wat die jongens allemaal doen…
Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht acht cd’s, twee dvd’s en een lp uit. Najaar 2013 ging de bioscoopfilm ‘Met jou heb ik geleerd’ in première, over hun magische tournee door Mexico. De televisie-bewerking van vijftig minuten werd door meer dan 400.000 mensen bekeken en is zeer lovend ontvangen. ‘Raak!’ is de zesde avond-(of middag)vullende theatervoorstelling van zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper, Joris Linssen & Caramba. Sinds 2008 speelt de band elk jaar meer dan tachtig concerten door heel Nederland. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar speelt de groep op festivals en bijzondere locaties.

Wie zijn ze?
Zanger/tv-presentator Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo’s Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Caramba staat bekend om de meeslepende verhalen van Joris, het virtuoze accordeonspel van Marcel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.

Maak dit daverende slot van ons seizoen mee en bestel je kaarten alvast! Dan is dat maar gebeurd.

Bestel hier je kaarten

zaterdag 4 juli - 15:00 uur tot 16:30 uur

€ 18,50

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

sasterpstra photography
sasterpstra photography