Paul Van de Calseijde en band - Archief

zondag 14 april - 12:00 uur tot 13:30 uur

Moderne Jazz

GEANNULEERD

Helaas werden er voor dit concert te weinig kaarten verkocht! De band en de School van Frieswijk hebben in onderling overleg besloten het concert niet door te laten gaan. Zij die al kaarten besteld hadden, ontvangen hun geld z.s.m. retour.

= = = =

Moderne jazzcomposities van en door een nieuwe generatie jazzmusici. Spelers uit de top van de nieuwe generatie, allen met het conservatorium achter de rug (geheel of bijna), overlopend van muziek en ideeën, enthousiasme en optredens.

Bandleider Paul Van de Calseijde is saxofonist en zijn onstuimige bestaan is vol van optredens. Maar als hij tijd over heeft componeert en arrangeert hij moderne jazz. Tijdens het concert van zijn kwintet klinkt deze muziek voor het eerst live! Het wordt een middag waarvan je later zegt: ‘DAAR WAS IK BIJ’.

Paul speelt in verschillende bigbandformaties (o.a. Fillet au Fonq en The Codarts Young Talent Big Band) en kleinere, wisselende samenstellingen. Hij trad op bij DWDD, stond op North Sea Jazz, is een van de gangmakers in de Valvetronic Brassband (‘blows your party away’) en bandlid van Filet Au Fonque (funk, gospel/soul, modern jazz, fusion). Hij speelt momenteel tenorsax in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest onder leiding van Anton Goudsmit en was een van de solisten bij het Jong Metropole onder leiding van Grammy-winnaar Vince Mendoza.

Bestel hier je kaarten

zondag 14 april - 12:00 uur tot 13:30 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Paul Van de Calseijde
Paul Van de Calseijde