Paul Van de Calseijde en band - Op komst

zondag 14 april - 12:00 uur tot 13:30 uur

Moderne Jazz

Moderne jazzcomposities van en door een nieuwe generatie jazzmusici. Spelers uit de (jeugd)-top van dit moment, allen met het conservatorium achter de rug (geheel of bijna), overlopend van muziek en ideeën, enthousiasme en optredens.

Bandleider Paul Van de Calseijde is saxofonist en zijn onstuimige bestaan is vol van optredens. Maar als hij tijd over heeft componeert en arrangeert hij moderne jazz. Hij werkt toe naar een eerste eigen album. We kunnen niet wachten tot het uitkomt, maar deze try-out in de School van Frieswijk zal zeker al een tip van de sluier oplichten. Hij neemt twee à drie collega’s mee.

Paul speelt in verschillende bigbandformaties (o.a. Fillet au Fonq en The Codarts Young Talent Big Band) en kleinere, wisselende samenstellingen. Hij trad op bij DWDD, stond op North Sea Jazz en speelt momenteel tenorsax in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest onder leiding van Anton Goudsmit. Een belofte voor de toekomst, deze saxofonist die hoopt af te studeren aan het Rotterdams Conservatorium in 2020.

Bestel hier je kaarten

zondag 14 april - 12:00 uur tot 13:30 uur

Reserveren:
info@schoolvanfrieswijk.nl
of
0570-530115

Paul Van de Calseijde
Paul Van de Calseijde