Uitvaart

Een bijzondere plaats voor een uitvaart: de School van Frieswijk

Vreemd eigenlijk, dat we bij uitvaarten vaak voor dezelfde omgeving kiezen. Terwijl ieder mens uniek is. Daarom is het goed te weten dat een afscheidsdienst overal gehouden kan worden. Het is fijn om te kunnen kiezen voor een locatie waarmee je de overledene recht doet, een plaats waar ook de nabestaanden zich goed bij voelen.

Vanaf die goede, zelfgekozen plek, rijd je dan na de dienst in alle rust naar een crematorium of begraafplaats. Heel eenvoudig. De School van Frieswijk ligt letterlijk om de hoek bij crematorium Yardenhuis Steenbrugge en Begraafplaats Steenbrugge aan de Raalterweg, en op slechts zes kilometer van Begraafplaats Tjoenerhof in Diepenveen.

We gunnen je de bijzondere sfeer van onze school voor een dag van een uitvaart. Daarom verhuren we onze klaslokalen voor intieme uitvaarten, met maximaal vijftig aanwezigen. Er zijn twee lokalen, zodat er indien gewenst ruimte is voor ontvangst en nazit. Op mooie dagen kunnen we in de tuin meer mensen kwijt, maar dit kan alleen als het weer het toelaat.

Alles in huis
Optioneel bieden we op onze sfeervolle locatie ook andere services, die handig of nodig kunnen zijn bij de totstandkoming van een perfect verzorgde uitvaartdienst. Denk hierbij aan catering, techniek (licht, beeld en geluid), maar ook aan inhoudelijke vormgeving van afscheidsrituelen. Ook hebben wij een ervaren voorganger bij uitvaarten in huis.

Voor meer informatie, offertes en een eventuele bezichtiging, kun je ons bellen of mailen.

06-53810197
info@schoolvanfrieswijk.nl