Verhuur

=
De verhuur is weer hervat, welkom!
=
De lokalen zijn geschikt voor groepen tot vijftien personen
=
Bijeenkomsten in de tuin: tot dertig personen
=

Een oude plattelandsschool. Drie lokalen, een woning voor de meester. En daaromheen: boerderijen, bos, landerijen. Frieswijk.

De school wordt bewoond, er wordt gewerkt, er worden mooie dingen gemaakt. Het is een plek die rust biedt en creativiteit oproept. En dat is iets wat beschikbaar moet blijven voor iedereen, vinden we. Locaties als deze houd je niet voor jezelf.

Daarom zijn twee van de klaslokalen te huur, per dagdeel. Het zijn ruime, hoge vertrekken, van elk ongeveer vijftig vierkante meter. Koel in de zomer, warm in de winter. De ruimtes zijn geschikt voor trainingen, vergaderingen, teambijeenkomsten of presentaties.

Faciliteiten zoals flipovers, geluid- en beeldapparatuur en beamer zijn aanwezig. In samenwerking met een lokale cateraar bieden we een heerlijke lunch aan, eventueel ook diner. Er is er ook een standaard koffie/thee-arrangement verkrijgbaar.

Voor alle tarieven kijk je op de tarievenpagina

Of kijk eerst bij nadere info over de lokalen of het boshuisje

Geen horeca
De School van Frieswijk is geen horeca-instelling. Je kunt bij ons niet terecht voor bruiloften en partijen. Je kunt ook niet aanbellen voor een kopje koffie op het terras. Eventuele catering is strikt verbonden aan de huur van de lokalen.

Omdat we graag persoonlijk contact hebben met onze huurders, is er geen beschikbaarheidsmodule op deze site geplaatst. Voor reserveringen en info neem je contact op via 06-53810197 of info@schoolvanfrieswijk.nl