Verhuur

Twee voormalige klaslokalen zijn geschikt voor trainingen, vergaderingen, teambijeenkomsten en presentaties. Faciliteiten zoals flapovers, whiteboard, geluids- en dvd-apparatuur en beamer zijn  aanwezig. In samenwerking met een lokale cateraar bieden we een heerlijke lunch aan, eventueel ook diner. Uiteraard is er ook een standaard koffie/thee-arrangement verkrijgbaar, voor slechts vijf euro per persoon per dag.

De lokalen zijn beschikbaar voor bijeenkomsten met een cultureel, inspirerend en/of educatief karakter. Dus niet voor bruiloften, partijen, recepties. U kunt ook niet bij ons aanbellen voor een kopje koffie op het terras. We zijn geen restaurant; de catering is strikt verbonden aan de huur van de lokalen.

Nieuw in de verhuur: ons boshuisje
Ben je toe aan even een dag stilte? Om geconcentreerd te kunnen werken, of om de stilte te omarmen en even tot jezelf te komen? Dan kun je ook ons boshuisje huren. Verborgen in een hoekje van de prachtige tuin, met uitzicht op de school, bevind je je … tja, je zou bijna zeggen: in het paradijs. Dat is misschien wat veel gezegd, maar prachtig is het wel. Met een stoel, een bureaublad, verlichting én verwarming. Koffie/Thee zetten we er voor je klaar.

Informatie over beschikbaarheid en tarieven via telefoon 06-53810197 of info@schoolvanfrieswijk.nl