Klaslokalen en boshuisje

De lokalen zijn elk zo’n 50 m2 groot; ze kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden gebruikt.  Bij een presentatie of uitvoering kunnen maximaal 50 mensen aanwezig zijn.

Klas 2 is beschikbaar als foyer of voor subgroepen. Bij trainingen zonder vergadertafels is de capaciteit maximaal 25 personen.

In klas 3 is een vergaderopstelling voor maximaal 18 personen mogelijk. Hier is een haardvuur met eventueel een zithoek; ook heeft dit lokaal een terras met tafels en stoelen.

In een van de klaslokalen staat een goede piano, merk Yamaha. Die kunt u gebruiken voor geluidsopnames, repetities van muziek- of zanggroepen e.d. Wij zorgen dat het instrument goed gestemd is. De piano is alleen beschikbaar samen met huur van een ruimte.

Nieuw in de verhuur: ons boshuisje
Ben je toe aan even een dag stilte? Om geconcentreerd te kunnen werken, of om de stilte te omarmen en even tot jezelf te komen? Dan kun je ook ons boshuisje huren. Verborgen in een hoekje van de prachtige tuin, met uitzicht op de school, bevind je je … tja, je zou bijna zeggen: in het paradijs. Dat is misschien wat veel gezegd, maar prachtig is het wel. Met een stoel, een bureaublad, verlichting én verwarming. Koffie/Thee zetten we er voor je klaar.